E-bike onderhoud Groningen

Onderhoud & Reparatie

Bent u op zoek naar een specialist voor e-bike onderhoud en reparatie in Groningen? TrendEwheels bevindt zich op de hoek van het Schuitendiep en de Nieuwe Sint Jansstraat op ongeveer 200 meter van zowel het UMCG als de Grote Markt en Martinitoren. De winkel is voorzien van een ruim opgezette showroom en werkplaats.

Voor het brengen of ophalen van een e-bike, e-scooter of e-step (laden en lossen) kan de auto even op de brede stoep worden geplaatst, vlak voor of naast onze winkel. Bij regulier onderhoud gebruiken wij de werkplaats, waar onze monteurs u graag helpen. Bij een defect repareren we uw e-bike snel en vakkundig. In de tussentijd kunt u bij ons een leenfiets mee krijgen. Dat maakt onderhoud en reparatie bij TrendEwheels comfortabel en vertrouwd.

E-bike onderhoud bij TrendEwheels

Een elektrische fiets kopen vraagt om een flinke investering, en dus wilt u zo lang mogelijk genieten van het comfort en de hoge kwaliteit die u gewend bent. Maakt u vaak gebruik van de elektrische fiets, dan kunnen de prestaties naar verloop van tijd teruglopen. E-bike onderhoud zorgt ervoor dat u weer het gebruikelijke comfort ervaart. Het grote voordeel van e-bike onderhoud bij TrendEwheels? Onze monteurs gaan direct aan de slag. Zo bent u uw elektrische fiets nooit te lang kwijt.

TrendEwheels verzorgt de reparatie en het onderhoud van de meeste merken elektrische fietsen. We beschikken over originele onderdelen en het beste materiaal om uw e-bike jong en functioneel te houden. Desgewenst kunt u ook zonder afspraak bij ons binnenlopen. 

Plan een afspraak in voor onderhoud

Bezoek ons

We zijn elke week tussen dinsdag en zaterdag geopend. Ook zijn we zondag en maandag op afspraak open. Handig, zeker wanneer u met spoed op zoek bent naar een specialist voor e-bike onderhoud. Twijfelt u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder. Door het contactformulier in te vullen kunt u direct een afspraak maken. Tot ziens bij TrendEwheels.