WATT e-bike

WATT e-bikes zijn stoere urban elektrische fietsen. Een nieuwe generatie elektrische fietsen gebaseerd op hippe uitstraling. Een echte stadsfiets zoals je die van vroeger kende, maar dan in een elektrische uitvoering. En ook uniek: de accu van de WATT e-bike is volledig geïntegreerd. Je ziet deze niet van de buitenkant, maar bent verzekerd van de optimale ondersteuning tijdens het fietsen. Het sportieve en functionele design zorgt voor een strakke e-bike. Niet te duur, en geweldig om te gebruiken voor de korte afstanden.

WATT: ultieme stadsfiets   

WATT is verantwoordelijk voor de urban stadsfiets. Met gemak maak jij kilometers door de stad, terwijl je geen centje pijn hebt. Van deur tot deur rijden was nog nooit zo leuk. De actieradius van de WATT e-bike is volledig afgestemd op de afstanden die je in de stad maakt. WATT elektrische fietsen zijn het perfecte alternatief voor de auto of scooter, en ook nog eens een tikje goedkoper.

WATT e-bike

De batterij van de e-bike van WATT is te vinden in de onderste stang, en onzichtbaar voor voorbijgangers. Wel zo mooi voor het design! Dit zorgt eveneens voor een fijne verdeling van het gewicht, waardoor je een stabiele rijervaring hebt. Het fietsen voelt natuurlijk aan, terwijl je de ondersteuning krijgt die je mag verwachten van een e-bike. Voor de vrouwen beschikken we over de WATT BOSTON FEMALE. Robuust design gecombineerd met een sterke, vrouwelijke look.

Actieradius

De actieradius van de WATT elektrische fiets ligt op circa 40 tot 70  kilometer. Meer dan genoeg om een hele dag door de stad te fietsen. De urban e-bike van WATT kent 5 verschillende standen, welke je ondersteuning bieden tot een snelheid van 25 kilometer per uur. Het frame van de WATT e-bike is gemaakt van aluminium, hetgeen ervoor zorgt dat het frame minder snel gaat roesten. Wist je dat de elektrische fiets van WATT slechts 17 kilo weegt? Zo kan je ook zonder trapondersteuning prima uit de voeten.  

Levensduur WATT accu

De accu van de WATT e-bike gaat circa 5 tot 6 jaar mee. Let er op dat de accu gevoelig is voor verkeerd gebruik. Zorg er daarom voor dat je de accu op de juiste momenten oplaadt en altijd bewaard op een goed geventileerde plek. Dit zal ervoor zorgen dat je net een stukje langer kunt genieten van jouw urban stadsfiets met elektrische ondersteuning.

Elektrische fiets kopen

WATT e-bike kopen

Ook een WATT elektrische fiets kopen in Groningen? Je bent van harte welkom om langs te komen bij TrendEwheels. Onze winkel is gelegen aan het Schuitendiep, waar je de WATT elektrische fiets zelf even kunt testen. Direct online kopen kan natuurlijk ook.