Vogue e-bike

Vogue is een e-bike merk voor de toekomst. Een perfecte e-bike voor iedere gelegenheid. Onderweg naar je werk of school, of tijdens één van de vele fietstochten op je vakantie. De e-bike van Vogue is betrouwbaar, de accu gaat jarenlang mee en het design is functioneel. Omdat iedereen de e-bike voor een andere gelegenheid gebruikt, is het belangrijk om een model te kiezen dat past bij je persoonlijke gebruik. We vertellen je graag meer over de actieradius, accu en vormgeving van de Vogue e-bike.

Elektrische fiets Vogue  

Kwaliteit maakt het verschil, zeker voor jouw e-bike. De investering in een e-bike is behoorlijk, en dus verwacht je hier nog jaren van te genieten. Dankzij het sportieve en functionele design van de Vogue e-bikes kan dat gelukkig ook. Vogue beschikt zowel over een e-bike als e-bakfiets model. De e-bakfiets is buitengewoon prettig om te gebruiken als je kinderen hebt, maar ook als je een zware boodschappentas naar huis moet dragen. Jij kunt de auto thuis laten staan.

Vogue e-bike

De e-bikes van Vogue zijn al net zo prettig in gebruik. Met een lage instap en achterwielmotor ben je verzekerd van absoluut comfort tijdens je rit. De Vogue Basic 3/7 is het schoolvoorbeeld van een authentieke herenfiets, maar dan met elektrische motor. De optimale ondersteuning voor onderweg.

Levensduur accu

Waar de meeste accu’s van een elektrische fiets slechts 5 jaar meegaan, daar kunnen de accu’s van een Vogue e-bike liefst 7 tot 8 jaar mee. Wel is het belangrijk om de accu goed te onderhouden. Zorg er dus voor dat je de accu op gerichte moment oplaadt, zuinig bent in gebruik en de accu altijd op een droge en geventileerde plek.

Aluminium frame

Het frame van de Vogue elektrische fiets en e-bakfiets is vervaardigd uit aluminium. Dit voorkomt snelle roestvorming van het frame, en zorgt ervoor dat de authentieke uitstraling van de Vogue elektrische fiets langer bewaard blijft. De actieradius van de Vogue e-bike ligt tussen de 70 en 120 kilometer, afhankelijk van het model en de externe omstandigheden. Wist je dat je jouw smartphone onderweg kunt opladen met een speciale usb-ingang op het stuur. Super handig!

Vogue e-bike kopen bij TrendEwheels

Ben je geïnteresseerd in de elektrische fietsen van het merk Vogue? Kom bij ons langs, want de beste elektrische fietsen van toonaangevende merken vind je bij TrendEwheels. Heb je genoeg gezien en wil je de e-bike van Vogue direct kopen? Dat kan in onze webshop. Welkom bij de elektrische fiets van de toekomst. Te bstellen in de webshop van TrendEwheels of natuurlijk in onze winkel aan het Schuitendiep in Groningen.