VanDijck e-bike

VanDijck e-bikes is een typisch Nederlands productie. Voorbereid op de toekomst, en voorzien van alle elementen die je mag verwachten van een e-bike. De VanDijck e-bike staat voor elegantie tijdens elke rit. De modellen van VanDijck verschillen stuk van stuk van elkaar. Variërend van sportief tot comfortabel en robuust. De e-bikes van VanDijck bevinden zich in het hogere segment. Met een kwalitatief hoogwaardig design en grote diversiteit aan modellen, vind je bij TrendEwheels de VanDijck e-bike die bij jou past.

De elektrische fiets van VanDijck

De VanDijck e-bike is geschikt voor woon-werkverkeer. Dankzij de middenmotor zit je comfortabel op je fiets en geniet je van een stabiele wegligging. De middenmotor is naar eigen inzicht in te stellen, zodat je de best mogelijke ondersteuning ontvangt onder alle omstandigheden. Harde wind tegen? Dan kies je voor de maximale ondersteuning. Is het mooi weer, dan kan je de motor eenvoudig een tikje minder hoog zetten. Heb je liever een voorwielmotor? De voorwielmotor is subliem verwerkt in het design van de fiets en zorgt voor een iets lagere verkoopprijs.

VanDijck e-bike

VanDijck elektrische fietsen worden geproduceerd in de moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Ervaren engineers bouwen hier aan de e-bike van de toekomst.

Modern, sportief of toch robuust?

VanDijck e-bikes hebben het allemaal! Door altijd de focus te leggen op de optimale rijervaring, zorgt VanDijck doorlopend voor nieuwe specificaties, welke de elektrische fiets steeds weer een stukje comfortabeler maken. Kies de accu en actieradius die bij jou past. Woon je in de stad en hoef je slechts korte afstanden af te leggen? Kies voor het stadsfiets design van de VANDIJCK APHRODITE MID DISC. Een urban stadsfiets met elektrische motor. Het zorgt ervoor dat je extra snel door de stad rijdt en niet vermoeid raakt.

Ontspannen onderweg

Wil je de e-bike gebruiken voor woon-werkverkeer? Ook dan is de VanDijck e-bike een geschikte keuze. ’s Ochtends comfortabel onderweg, en na je werk even zo lekker weer terug naar huis. Een stukje fietsen, zonder dat je moe hoeft te worden. De wind door de haren en het gemak van een elektrische fiets die precies de juiste ondersteuning weet te bieden. De VanDijck e-bike voor werk of onderweg naar school. Jij maakt de juiste keuze bij TrendEwheels.

VanDijck e-bike kopen

Wil je langskomen om de e-bike van VanDijck zelf te proberen? Bezoek dan onze fysieke vestiging aan de rand van de binnenstad van Groningen. Hier heb je alle ruimte om de e-bike te testen. Ben je al overtuigd? Bestel dan de VanDijck e-bike online bij TrendEwheels. De e-bike met een unieke, lange levensduur. Comfort tijdens elke fietsrit.