Muon e-bike

Een sportieve e-bike voor de actieve fietser, zo kunnen we Muon het best omschrijven. De e-bike van Muon kent het design van een reguliere fiets gecombineerd met een wielrenfiets. Snelheid en comfort komen hier samen in terug. Een unieke ervaring die jou snel van A naar B brengt. Wat is Muon precies? Dit is een deeltje van een pion (Higgs deeltje) dat boordevol energie zit. De Muon heeft liefst 207 keer de energie van een elektron. En dat merk je zodra je op de Muon e-bike stapt.

Specificaties e-bike Muon

Muon – Beyond Passion. Het is de slogan waar Muon haar e-bikes aan ophangt. Bij TrendEwheels vind je een groot aantal modellen van Muon, allen met de herkenbare sportieve uitstraling. De Muon kent zowel een lage als hoge opstap, en daarmee geschikt voor mannen en vrouwen. De Muon is een explosieve combinatie van energie en snelheid. Wil je de wereld ontdekken vanaf de fiets? Dan kies je voor de elektrische fietsen van Muon.

Sportieve look

De Muon e-bikes van TrendEwheels kennen stuk voor stuk een sportief uiterlijk. Dit heeft te maken met de gebogen middenstang, waarmee het frame wordt verbonden met het stuur. Het lage stuur zorgt ervoor dat je in een actieve houding op de fiets zit. Ook ervaar je hierdoor beter hoe snel en effectief de e-bike je vooruit helpt.

Strak frame

Het frame van de Muon e-bike is vormgegeven voor een langere levensduur. Strakke vormen en geometrieën zijn aangepast op een actieve levensstijl. Er is onderzoek gedaan naar zowel een optimaal stuurgedrag in samenhang met een lichte manier van rijden. De Muon voelt betrouwbaar vanaf het eerste moment dat je de fiets opstapt. Het frame is standaard stevig en uniek in haar design. Het lakwerk van de e-bike van Muon is aangebracht op basis van de laatste techniek, waardoor deze extra lang blijft zitten en niet gaat roesten. Onderhoud blijft evenwel belangrijk.

Fietsplan

Muon e-bike kopen

Perfecte bochten, hoge snelheden en een perfect vormgegeven e-bike. Het is waar Muon zich in weet te onderscheiden ten opzichte van andere merken. En Muon timmert aan de weg. Bij TrendEwheels vind je een groot aantal Muon e-bikes, zoals de super sportieve Muon Performer of de elegante Muon Strive. Enjoy the future.