Keola e-bikes

Keola is een Nederlands e-bike merk. Het bedrijf achter Keola is gevestigd in Roosendaal, en het richt zich volledig op de markt voor elektrische fietsen. Een e-bike voor de echte levensgenieter, en voor hen die snel, efficiënt en comfortabel kilometers willen maken over de Nederlandse wegen. Keola kent inmiddels verschillende modellen en is bezig flink aan de weg te timmeren. Ontdek alles over de Keola e-bike.

Specificaties e-bike Keola

De Keola e-bike beschikt over een middenmotor óf voorwielmotor. De voorwielmotor is een stukje goedkoper ten opzichte van de andere modellen van de motor. Deze is beter in te passen binnen het design van de e-bike en maakt een stuk minder geluid tijdens het fietsen. Een middenmotor maakt daarentegen iets meer geluid, maar zorgt wel voor een stabielere ligging op de weg. Het zwaartepunt van de e-bike is namelijk niet aan de achter- of voorkant van de elektrische fiets te vinden. Ook is een e-bike met middenmotor makkelijker op te tillen, omdat het gewicht gelijkmatig is verdeeld.

Keola e-bike

Levensduur accu

De levensduur van de accu’s van het merk Keola liggen op circa 5 jaar. Accu’s van de elektrische fiets zijn echter gebruiksartikelen, waardoor in de loop van de tijd slijtage zal ontstaan. Wanneer dit gebeurt, dat hangt samen met het onderhoud en het frequente gebruik van de elektrische fiets. De capaciteit van de accu zal naar verloop van de tijd teruglopen, vergelijkend met de accu van een mobiele telefoon. Wil je de levensduur van de e-bike accu van Keola maximaliseren? Zorg er dan voor dat je de accu op de juiste manier oplaadt, het gebruik tijdens een fietstocht optimaliseert en deze na gebruik op een veilige plek bewaart.

Materiaal e-bike

De Keola elektrische fiets beschikt over een unieke ketting, welke men de belt drive noemt. De belt drive is gemaakt van een stuk sterke carbon en polyurethaan. Het is een ketting met tandwielen en tandvormen, welke precies op elkaar aansluiten en zo zorgen voor een sublieme rijervaring. Het grootste voordeel? Carbon roest niet, en hoeft minder vaak onderhouden te worden. Je hoeft de belt drive zelden te smeren, en kunt nog langer genieten van de elektrische fiets.

Elektrische fiets kopen

Ontdek Keola e-bikes bij TrendEwheels

Maak kennis met de Keola e-bikes van TrendEwheels. Wat te denken van het Keola 727M model, beoordeeld met een 7,7. Voorzien van een volledig geïntegreerde accu met een sportief uiterlijk. De e-bikes van Keola zijn enorm in opkomst. Is dit jou nieuwe elektrische fiets voor onderweg? Kom langs bij TrendEwheels of bezoek onze webshop.