Genieten van fietsen! Dat doet u met een e-bike van Van Dijck. Deze Nederlandse leverancier van elektrische fietsen biedt een fraaie collectie en legt de nadruk op luxe modellen met een aangename prijs-kwaliteit verhouding.

Mooie Modellen

Voor de nieuwe collectie heeft Van Dijck zich gericht op e-bikes met een hoge accucapaciteit en stevig frame. Een mooi voorbeeld hiervan is de Leto 8 met belt drive. Met een accucapaciteit tot wel 880 Wh is deze e-bike zeer geschikt voor de langere fietsritten. En dankzij de riemaandrijving hoeft u zich geen zorgen te maken over tijdrovend onderhoud. Andere topmodellen van dit merk zijn de Ceres One Key en Kalii, waarbij laatstgenoemde model zich uitstekend leent voor sportief woon-werkverkeer.

Leto 8 met Belt Drive
Kalii
Ceres One Key

Kom Eens Proberen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle modellen van Van Dijck? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel. U ontvangt hier deskundig advies van een van onze medewerkers. Tevens is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit te maken.